Statuer

Restaurering og reparation

Gennem årene har vi renoveret mange statuer. Statuer er ofte fremstillet i bronze, ligesom klokker, og derfor har det været naturligt for os, også at tilbyde reparation af disse.

Opgaverne har bl.a. budt på svejsning af afbrækkede dele (sværd, bøgegrene, fødder), udskiftning af rustne bolte, samt patinering.

Patineringen i grønne og sorte nuancer foregår kemisk og kan dække steder, hvor der har været udført svejsereparationer og slibning, så den oprindelige patinering er væk.

Bemærk at vi også reparerer vindfløje.

Restaurering af Landsoldaten

2013/2014

I 2013 havde vi Fredericias vartegn “Landsoldaten”, en 4 meter bronzestatue støbt af H. W. Bissen år 1858, liggende på vort værksted i Vejle. Rustne bolte og bronzebolte blev skiftet, jernstangen i geværet og hans venstre hånd blev udskiftet, ny afstivning under plinten blev etableret. Bronzeskader blev ciseleret og patineret. Statuen blev renoveret nænsomt og uden synlige spor.

Uffe hin Spage

1986/2017

Bronzestatuen opstillet i Byparken i Kolding reparerede vi 1. gang omkring 1986 ved påsvejsning af afbrækket sværd samt efterfølgende patinering. Sidst er statuen repareret i 2017 med udbedring af savmærker samt patinering.

Pige på Hest

2003

Reparation udført efter hærværk, pigens ene fod var brækket af. Foden blev påsvejset, revner udbedret og overfladerne patineret. Bronzestatuen er opstillet i en boligforening i Vejle.

Kontakt os på tlf.: +45 75 85 93 11

Kontakt os på tlf.:

+45 75 85 93 11